Testing, testing, 1-2-3

Mnjaa, ma käin nüüd taas koolis. Õigemini niinimetatud koolis, sest pärisülikooli asemel on Tallinna Rahvaülikool ja loengud pole mitte mitmuses, vaid ainsuses. Läksin sügisel kõik-kõik-on-uus-septembrikuus-lainega kaasa ning registreerusin kalligraafiastuudio algajate kursusele. Mõtlesin veel endamisi, et küllap rabab mu laisuletehnikas gooti kiri õpetaja jalust, aga lähen ikka, sest ega need põhitõed ju mööda külge maha jookse. Pärast esimest tundi tormasin tuhatnelja majast välja, näol ilmselge hämming ja peas karjusid suured küsimärgid: „ARE YOU KIDDING ME???”. Tuli välja, et ma ei oska üldse kirjutada. J Vähemalt mitte kõige tavalisema geelpliiatsiga kirjutatud tavakirja. Põhimõtteliselt on mul igal teisipäeval kella poole seitsmeks mast maas ja kassiahastus peal. Nii ma siis nüüd ootan pikisilmi detsembrikuud, my last chance’i end hästi tunda, sest siis hakkame laisulge katsetama. Küll mitte gooti kirja, but still, sulg ja tint – hello my friends. Kunagi olen kindlasti õnnelik saadud kogemuse üle, sest õpetaja, Heino Kivihall, on üks Eesti tuntumaid kirjagraafe ning viimased 15 aastat olnud ka Tallinna linnakalligraaf, kelle töid tellib isegi Vabariigi Presidendi Kantselei. Jah, k u n a g i olen õnnelik. J
 
Üks selle nädala kodutöid, ühendatud kursiivkiri. Sain teada, et o-de ja v-de ühenduskohad on liiga laiad. Arvestades seda, kui palju muid vigu ma siit ise leian, siis oli õpetaja seekord kaunis leebe. Huh! J
 
 
 
 
 
Kommentaarid

Populaarsed postitused