galligaart.ee sai kevadise kuue!
Olin üle pika aja esmaspäeval töölainel ning mul kulus üks päev, et teha teoks kodulehe kujundus, millest ma viimased pool aastat unistanud olin ja kuidagi tehtud ei saanud, sest “ma ju ei oska” ja “ma pole mingi IT inimene” ja “mul puudub eelarve sellise inimese palkamiseks”.😩 


Tuleb välja, et kui pea tööle panna, polegi lihtsa ja loogilise disaini jaoks tuumafüüsiku aju vaja.🤔😄 Ja tuleb välja, et ma olen kõik see aeg endale ise sisestanud, et ma hakkama ei saa - mitte keegi teine.💡


 Ühesõnaga – galligaart.ee on kevadiselt värsketes toonides ning vahelehelt “Kaardid” leiad nüüd hõlpsalt üles mu kolm peamist kujundust - pulmad👰🏻🤵🏻, beebid👣 ja kuukaardid🐣 –, kuhu koondasin kõige esinduslikumad klõpsud tehtud töödest.🙈 


Aa ja tuleb välja vol 3: kui ajad pepsi diivanilt püsti, saavutad kõik, mis soovid. Tuleb vaid soovida – ja siis peps püsti ajada! 💪🏼😄

Kaarditellimusi võtan vastu ikka gerda@galligaart.ee! :)


Tahaks öelda, et neid teostab selline vahva lokilammas:


Aga olgem ausad, enamasti on mu good hair day selline:


Ja kokkuvõttes ju vahet pole, peaasi, et töö saaks tehtud! :D 

Kirjutamise-joonistamiseni! 

Kommentaarid

Populaarsed postitused